Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash


SERVEIS SIMPLICISSIMUS

A SIMPLICISSIMUS ofereixo els serveis de desenvolupament web, apps per a mòbils, botigues online i posicionament en cercadors. Realitzo el procés complet per al desenvolupament d'aquest tipus de projectes, començant per l'anàlisi, disseny, programació i la publicació online i acabant en la promoció (posicionament en cercadors).


PROGRAMACIÓ WEB

Al mercat existeixen innombrables solucions i tecnologies per realitzar una web: Wordpress, Drupal, programació a mida... A SIMPLICISSIMUS t'ajudaré a determinar la millor solució per al teu negoci estalviant-te temps i diners.APPS PER A MÒBILS

Les persones passen cada vegada més temps usant el seu dispositiu mòbil. Per aquest motiu les empreses han d'aprofitar el gran potencial que les apps poden oferir per aconseguir i fidelitzar clients.POSICIONAMIENT WEB

Per fi tens el teu web però...
I ara què? Si tens un web ben dissenyat, un producte excel·lent i ningú no ho sap, de poc servirà. A SIMPLICISSIMUS t'ajudo a posicionar el web per a que els teus clients et trobin a Google. 


ALGUNS DELS LLENGUATGES QUE UTILITZO

Aquests són alguns dels llenguatges que acostumo a fer servir per al desenvolupament de projectes. Probablement no et resultin familiars però són els més utilitzats actualmentSEMBLA QUE T'INTERESSA!

Si el que has llegit fins ara et sona bé, potser és el moment de que em coneguis una mica millor.


PREGUNTA'M

Si necessites aclarir qualsevol detall, entra a l'apartat de Contacta i sol·licita la informació que necessitis.