Photo by Clément H on Unsplash


SERVEIS DE DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

Aquests serveis abasten tot el procés de desenvolupament: des de l'anàlisi, disseny, programació i publicació online fins a la promoció (posicionament a cercadors, etc). Depenent de les necessitats de la teva empresa, puc desenvolupar un web fet a mida o utilitzar algun dels CMS més coneguts.


VOLS GESTIONAR EL WEB TU MATEIX?

Si la teva resposta és SÍ, quin nivell de coneixements tècnics tens per usar gestors de continguts?
És determinant conèixer la capacitat tècnica de l'usuari que gestionarà el web ja que existeixen gran varietat de plataformes. Una de les més conegudes és Wordpress però si el teu coneixement tècnic és bàsic pot resultar-te difícil gestionar-lo. Si aquest és el teu cas, a SIMPLICISSIMUS he desenvolupat el WIMPLE, un CMS propi orientat a la facilitat d'ús que no sacrifica la qualitat del resultat final.

Si la resposta és que NO necessites gestionar el web, la decisió a prendre serà molt més fàcil.


NECESSITES UNA BOTIGA ONLINE?

Igual que els CMS, per a les botigues online existeixen diferents opcions depenent dels coneixements de cada usuari. Si el teu nivell tècnic és mitjà o avançat i el teu web està realitzat en Wordpress, la millor opció és WooCommerce. Si el teu nivell tècnic és bàsic, possiblement t'interessin opcions com Shopify o Prestashop.

PREGUNTA'M

Si necessites aclarir qualsevol detall, entra a l'apartat de Contacta i sol·licita la informació que necessitis.